Benvinguda primavera

Arriba la primavera i ja pots venir a l’Agrari a comprar el primer planter d’enciam, ceba, bledes, espinacs, porros, àpit i moltes coses més!

Els productes de temporada, no enganyen!

Mones de Pasqua i Tortells

A punt per entrar en Setmana Santa i ja tenim preparats alguns dels nosrtes tortells i mones de pasqua.

Per reserves trucar al 972 690 119 (ext. 24)

Fins aviat! =)

Comença la Quaresma!

Gaudiu dels nostres bunyols artesans, coca de llardons i full i coca de brioix i llardons.

El nostre restaurant

Hola!

Avui us volem mostrar alguns dels plats que ens cuinen diàriament els nostres cuiners. El Restaurant Verntallat està obert de dimarts a diumenge i podeu comptar amb esmorzars de forquilla i ganivet, menú i carta.

Si vols dinar i gaudir d’un bon àpat en un ambient tranquil, acollidor i amb vistes al Puigsacalm, Restaurant Verntallat és el lloc ideal.
Ah! I també tenim una àmplia zona de jocs per a la mainada, amb gespa, bancs i font.

Collita històrica de blat de moro

La cooperativa ha recollit 4.000 tones d’aquest cereal, que destina majoritàriament a la seva fàbrica de pinso

Ha estat, de llarg, la millor campanya dels últims deu anys

L’estiu passat va ser plujós, o, més ben dit, més plujós del que sol ser habitual, i això ho ha agraït la collita de blat de moro de la Vall d’en Bas, on, a més, hi ha certificats científicament els millors sòls agrícoles del país. La collita de blat de moro, doncs, ha estat la millor dels últims deu anys a la Vall d’en Bas i també ho ha estat el nombre de socis i no socis que han tornat a fer confiança a la cooperativa i que han dut el cereal produït als seus camps a les sitges d’aquest ens comunitari després de les últimes campanyes. Cal recordar que entremig hi ha hagut dos canvis a la gerència de la cooperativa.
El responsable del sector agrari de la cooperativa de la Vall d’en Bas, Ramon Torrent, ha valorat de forma molt positiva la campanya del blat de moro, però ha remarcat especialment que els socis de l’entitat els han tornat a fer confiança i els han tornat a dur el cereal a les seves sitges. Torrent ha explicat que aquesta campanya del blat de moro ha estat molt bona quant a collita, perquè els respectius estius van ser plujosos.
Això, segons el portaveu de la cooperativa, ha afavorit que els camps de sequer i més sorrals hagin tingut molta més producció, tot i que també és veritat que els més frescals n’han perdut una mica respecte al que sol ser la seva producció mitjana perquè el temps ha afavorit l’aparició de fongs.
El blat de moro recollit aquesta campanya per la cooperativa de la Vall d’en Bas es destina majoritàriament a la fàbrica de pinso que té l’entitat a la seva seu dels prats de Can Gronxa de Puigpardines. La resta es ven a altres cooperatives o fàbriques de pinso. Més del 90% de la producció de la cooperativa va a parar a les comarques gironines.

Via: elpuntavui.cat

Novetats cruixents

A partir d’avui, a la Fleca hi podreu trobar les nostres magdalenes normals i de xocolata artesanes i també els croissants mini integrals.

Vine a provar-los! =)