Les característiques climàtiques de la nostra comarca fan que les carns produïdes pels nostres socis ramaders siguin d’una gran qualitat, ben valorades i reconegudes per part dels consumidors.
A la secció de carnisseria de les nostres agrobotigues podeu trobar vedella de pastura, xai de ramat, pollastre de pagès, porc de rebost i conills criats a la Vall d’en Bas. També tenim un ampli assortit de productes elaborats amb aquestes carns.
Embotits
|
Carn fresca
|
Elaborats
|
- Llonganissa
- Fuet
- Botifarra blanca
- Botifarra negra
- Botifarra de perol
- Llom
- Cap de llom
- Panxeta
- Secallona
- Xoriç picant
- Xoriç
- Xoriç ferradura
- Pexuga de gall d’indi
- Pernil dolç
- Bacon
- Frankfurts
- Sobrassada
- Patès
- Foie
|
- Llom
- Cap de llom
- Costelló
- Panxeta
- Llonça
- Filet
- Bistec
- Entrecot
- Talls per rostir
- Vedella taco
- Xurrasco
- Xai
- Pollastre de pagès
- Pollastre de pota llarga
- Quarts de pollastre
- Aletes
- Pit de pollastre
- Llibrets
- Pit de gall d’indi
|
- Carn picada de vedella
- Carn picada mixta
- Hamburguesa vedella
- Hamburguesa mixta
- Hamburguesa amb ceba
- Hamburguesa formatge
- Hamburguesa xai amb pebrot
- Mini hamburgueses
- Salsitxes
- Salsitxes de pollastre
- Botifarres
- Xoriç fresc
- Pinxos de vedella
- Pinxos de pollastre
- Pinxos
- Pilotilles
- Canelons
- Escalopa de pollastre
- Escalopa
|