Fleca-Pastisseria Verntallat
A l’obrador de Can Gronxa el forner de la cooperativa elabora el pa. Cada nit, l’escalfor del foc cou lentament tot allò que a l’endemà trobeu al taulell de les agrobotigues.
Varietats de pa
- Pa de pagès 800 gr.
- Pa de pagès 400 gr.
- Pa sense sal
- Pa integral
- Pa d’espelta
- Pa de blat de moro
- Coca de pa
- Pa de motlle
- Panets de viena
Elaboració de productes dolços
- Croissants
- Croissants de xocolata blanca o negre
- Croissants farcits de crema
- Ensaïmades
- Ensaïmada de cabell d’àngel
- Coca de flama
- Coca de llauna
- Coca de pinyons
- Coca de full amb cabell d’àngel
- Coca de full de llardons
- Trenes de crema
Els caps de setmana…
- Lioneses de nata, trufa o crema
- Pinyolat
- Pastisset de crema
- Pastisset de moka
- Sacher
- Sara
- Braç de gitano
- Tortells de nata, trufa o crema
- Rebosteria
- Trufes
- Banda de full amb fruita natural
- Banda de full amb poma
- Mousse de ratafia
- Mousse de tres xocolates
- Mousse de llimona
- Mousse de torró
- Mousse de maduixa
Els dies més especials…
- Tortell de reis
- Torrons
- Bunyols de quaresma
- Tortell de rams
- Mones de Pasqua
- Coques de Sant Joan
- Panellets