Del camp amb cura, fins al pinso

El procés d’assecat que conserva l’essència del nostre territori i garanteix la qualitat de cada gra.

Conservar la Qualitat

A Verntallat, assecar el cereal és molt més que un pas tècnic. És una manera de conservar la feina dels nostres socis, mantenir-ne la qualitat i assegurar que cada gra arribi en condicions òptimes al seu destí, ja sigui a les agrobotigues o a la fàbrica de pinso.

El Procés de Transformació

Collita

Els socis de la cooperativa recullen els cereals en el punt òptim de maduració. Aquesta feina de precisió garanteix que el gra arribi en les millors condicions per ser assecat i conservat.

Assecat

El cereal es descarrega als dipòsits i passa per un procés d’assecat mecànic controlat. Es redueix la humitat per evitar floridures i garantir la conservació del gra, tot mantenint les seves propietats nutricionals.

Transformació

Un cop sec, el cereal es pot conservar per vendre’l o es destina a la nostra fàbrica de pinso. Allà es transforma en aliment de qualitat per al bestiar de la zona, completant un cicle 100% local.

Sabies que...?Petits detalls que fan gran la feina al camp.

El blat de moro pot contenir fins a un 25% d’humitat en el moment de la collita.

Cada any, una part important del cereal de la Vall passa pel nostre assecador.

Tot el procés es fa aquí mateix, dins la cooperativa Verntallat.

Sabies que...?Petits detalls que fan gran la feina al camp.

El blat de moro pot contenir fins a un 25% d’humitat en el moment de la collita.

Cada any, una part important del cereal de la Vall passa pel nostre assecador.

Tot el procés es fa aquí mateix, dins la cooperativa Verntallat.

L'Agrari

Més informació

Descobreix més sobre els nostres serveis

Fàbrica de Pinso

Més informació