DEL GRA AMB CURA, FINS AL MILLOR PINSO

Un procés controlat, rigorós i 100% local que garanteix un pinso segur, nutritiu i sostenible.

L’Essència del Pinso Verntallat

A Verntallat, transformar el gra en pinso és un acte de compromís amb la terra, amb els animals i amb les persones que treballen per alimentar-nos. A partir de cereals secs de qualitat, elaborem aliments pensats per a vaques, vedells, xais i altres ramats de la comarca. Formulació pròpia, ingredients seleccionats i un procés rigorós que assegura un pinso equilibrat i de confiança.

Com elaborem el nostre pinso

Recepció i Selecció

Els cereals assecat s’emmagatzemen i es preparen per al procés de formulació. Només fem servir ingredients amb garanties de qualitat i traçabilitat.

Formula Pròpia

El nostre equip tècnic desenvolupa fórmules adaptades a cada espècie i etapa del bestiar. Pinso per a vaques lleteres, vedells en creixement, xais en fase d’engreix… Cada sac és el resultat de coneixement, experiència i proximitat.

Producció i Distribució

Fabriquem el pinso a les nostres instal·lacions, amb maquinària especialitzada i control de qualitat constant. Distribuïm directament a les granges de la zona i també el pots trobar a la botiga de l’Agrari Verntallat.

Sabies que...?Detalls que marquen la diferència

Cada any transformem tones de cereal en pinso de qualitat.

Fem pinso per a vaques, vedells i xais, amb fórmules adaptades.

Tot el procés, del camp fins al sac o en format granel, es fa aquí mateix.

Sabies que...?Detalls que marquen la diferència

Cada any transformem tones de cereal en pinso de qualitat.

Fem pinso per a vaques, vedells i xais, amb fórmules adaptades.

Tot el procés, del camp fins al sac o en format granel, es fa aquí mateix.

L'Agrari

Més informació

Descobreix més sobre els nostres serveis

Assecador de cereals

Més informació